Tästä se lähtee..

Nyt on tullut aika jatkaa tätä toimintaa. Alan tästä jakamaan kaikille eri projekteja joita teen vapaa-ajallani. Ne voi olla ihan mistä vain, joten en lyö lukkoon mitään tiettyä kategoriaa. Jotain esimerkkejä voin antaa:

  • Taustakuvat on nyt varmaan pääasiallinen toiminta sivulla. Teen taustakuvia aina silloin tällöin, ja tästä lähtien alan laittelemaan niitä tänne. Koko niillä vaihtelee, mutta itselläni kun on 1920×1200 resoluutioinen näyttö, niin siihen nyt yritän tähtää ja siitä sitten voi tehdä pienempiä versioita tarpeen tullen.
  • Photoshop oppaat voi olla toisena listalla. Tässä ilmoitan jo valmiiksi, että en ole mikään ammattilainen tässä ja sen mitä teen niin opin itse kokeilemalla. Jos joku hauska ”kikka” löytyy, niin teen ohjeet miten voi sen toteuttaa itse.
  • Corel Designerilla olen viime aikoina alkanut hieman leikkiä, joten siitäkin voi tulla jotain vektori grafiikka oppaita aina silloin tällöin.
  • Moottoripyöräily on uusin harrastukseni, joten siitä aiheesta tulee varmaan jotain vinkkejä silloin tällöin.

Muutakin on varmasti tulossa, mutta niitä kategorioita päivittelen aina kun tulee jotain uutta vastaan. Saa myös ehdottaa jotain mistä haluaisitte tietää enemmän niin voin harkita kirjoittaa jotain siitä (kunhan jotain asiasta tiedän).

/J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>