Info

Suffelin tarkoitus

Oma blogi, jossa jaan muille omia kohtaamisia esim. Photoshopista, Corel Designerista/Drawista, Moottoripyöräilystä, Musiikista, Kotisivujen ylläpitämisestä/muokkaamisesta jne. Ennen oli kunnon rakenteet sivulla ja selvä päämäärä (jotakuinkin), mutta nykyään laittelen tänne ihan mitä vaan on mieli. Paikka jossa pääsen purkaamaan omia vahvoja mielipiteitä kaikesta. Kuvat, taustakuvat sun muuta materiaalia jonka jaan täällä on vapaasti käytettävissä omaan käyttöön. Jos jotain haluaa julkaista itse (esim. omalla kotisivuillaan, tai vaikkapa naamakirjassa) voi kysellä minulta ja jos olen hyvällä tuulella niin saatan jopa antaa siihen luvan. ;)

Ylläpitäjä

Näin aluksi täällä toimii pelkästään minä. Ja ajattelin ensin esiintyä nimimerkillä, mutta päätin tässä sivua rakenneltaessa esiintyä omana itsenäni. Nimeni on Jonas Backman ja ammatiltani olen verkkosuunnittelija töissä operaattorilla.

Käyttämäni Ohjelmat

  • Julkaisualustana toimii WordPress. Tämä sen takia, että näin voin lisätä tänne matskua mistä tahansa (jopa iphonesta). Enkä tarvitse joka kerta sählätä FTP ohjelmalla.
  • WordPressin teema on oletusteema jonka olen muokannut sellaiseksi jonka sen haluan (aloitin rakentamaan kokonaan alusta omaa wordpress teemaa mutta totesin, että tämä on 100 kertaa helpompaa).
  • Kuvien muokkaamiseen käytän Photoshop CS 5.
  • Vektorigrafiikoiden piirtämiseen olen alkanut käyttämään Corel Draw X5. Paljon helpompi piirtää eri muotoja omasta mielestä.
  • HTML, PHP, CSS jne. tiedostojen muokkaamiseen käytän Notepad++ ohjelmaa. Normi Muistio käy myös, mutta käytän mieluiten Notepad++ sillä se maalaa mukavasti kaikki nätimmäksi.
  • SCP/FTP ohjelmana käytän WinSCP:tä.

Kuvat

Käyttämäni kuvat joista teen taustakuvia sun muuta grafiikkaa on omia, tai sitten tuttavien luvalla saatuja kuvia. Kuviot ja grafiikat on itse piirrettyä tai ohjelmien sisäänrakennettua grafiikkaa.

Yhteydenotto

EN julkaise tänne omaa spostia, mutta kommenteilla saa minut kiinni, jos on kysyttävää. Minut löytää myös Naamakirjassa, en tosin hyväksy tuntemattomilta pyyntöjä, joten kannattaa tänne ensimmäisenä kirjoitella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>